1970.01.01
Csütörtök
Napkelte : 01:00 Napnyugta : 01:00
Hőm.: 0°C
Hőérzet: 13°

m/s
mm

Képajánló

Linkajánló


Fórum design PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. augusztus 29. péntek, 22:57

Sziasztok

Megváltozott egy kicsit a fórum kinézete. Ahogy azt többen is kértétek, mostantól teljes szélességében kitölti a képernyőt, illetve néhány sallang is eltűnt. Reméljük tetszik, és továbbra is kellemes böngészést és eszmecserét mindenkinek Laughing

 
Regisztráció PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. augusztus 20. szerda, 08:35

Sziasztok

Mostanában néha érkeznek visszajelzések arról, hogy az aktiváló E-mail-t nem mindig kapja meg a regisztráló. Mindenkit kérek, hogy ilyen probléma esetén nézze meg a saját mail-kiszolgálója (vagy esetleges tűzfala, stb.) beállításait, mert nagy valószínűséggel az aktiváló E-mail-t spamként kezeli a kiszolgálója (egyéb védelmi rendszere), és ezért nem kapja meg. Ha semmilyen módon nem sikerül nyomára akadni a mail-nek, írjatok az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   címre, leírva a problémát és a kérdéses felhasználónevet, hogy aktiválni tudjuk a regisztrációt. Köszönjük.

Módosítás: ( 2008. augusztus 20. szerda, 08:55 )
 
Tudnivalók, moderálás, stb. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. augusztus 07. csütörtök, 00:09

Sziasztok

Üdvözlünk mindenkit a portálon, a már regisztráltakat és a most érdeklődőket egyaránt.

Elkészült az oldallal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat tartalmazó írás, mely a jobb felső sarokban található "Tudnivalók" feliratra kattintással, illetve -tekintettel a világban létező számos böngészőre, melyek nem feltétlenül támogatják ezt a funkciót- az "A portálról" nevű menüpontból érhető el. Kérünk mindenkit, hogy a regisztrálás előtt -illetve a regisztráltakat arra, hogy utólag- mindenképp olvassa el. Köszönjük.

A másik, szintén elkészült írás a fórum moderálási szabályait taglalja, ez a fórum fejlécében a "Moderáció" menüpontra kattintva olvasható. Kérünk minden tagot, hogy nézze át ezt is. Ezzel egyidejűleg a fórum nyilvánossága megszűnik, és mostantól már csak a regisztrált tagok számára lesz elérhető.

A továbbiakban kellemes böngészést kívánunk mindenkinek, és kívánjuk, hogy sokáig jól érezzétek magatokat nálunk.

Üdvözlettel az MTP csapata

Módosítás: ( 2008. augusztus 08. péntek, 14:42 )
 
Elindultunk! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. július 16. szerda, 16:29

Üdvözlünk mindenkit a "megújult" MTP-n!

A főoldal egyelőre ennyi, ugyanis a cikkek közölhetőségének egyeztetése még folyamatban van.

A fórum már működik, bár még üres, de reméljük hamarosan megtöltitek! Smile

A régi portálon működő fórum anyaga is megtalálható a "Régi MTP Fórum" menüpont alatt. Itt mindenki beléphet az eredetileg ott regisztrált felhasználónevével és jelszavával. Az anyag le van zárva, csak olvasható. Böngészgetni lehet, olvasgatni a régi témákat, de hozzászólni már csak az új fórumban.

A "Felhasználási feltételek" még készül, kérünk mindenkit, aki addig nem akarja elkötelezni magát, várjon egy kicsit a regisztrációval, és csak azután regisztráljon, ha egyetért mindennel. Akik már regisztráltak, azokat kérjük, hogy feltétlenül olvassák majd el, ha kész lesz. Addig is kellemes böngészgetést mindenkinek! Smile

Módosítás: ( 2008. augusztus 20. szerda, 08:46 )
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Oldal 30 / 30