1970.01.01
Csütörtök
Napkelte : 01:00 Napnyugta : 01:00
Hőm.: 0°C
Hőérzet: 13°

m/s
mm

Képajánló

Linkajánló


Bujáki ?Lucázás? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rtibi   

Bujáki ?Lucázás?- Élménybeszámoló 

Prológus helyett- Valamikor november elején, egy telefonbeszélgetés során javasolta BedeCo, hogy mi lenne, ha körbenéznék Buják környékén. Én rábólintottam, és hosszas tervezgetésbe kezdtem. Felmértem, hogy ki mikor érne rá, aztán hogy milyen útvonalon is haladjunk, hány nap legyen. Majd ahogyan telt múlt az idő, valahogy úgy látszott, hogy az egész hétvége kezd megdőlni. Be kell vallanom, féltem, hogy nem tudok eredményes programot összehozni. Az egészet még tetézte az is, hogy nem tudtam péntekre kijutni? Szerencsémre a sors rám mosolygott Acélfog és családja képében. Még egyszer köszönöm a ?Fog? családnak, hogy vendégeskedhettem náluk.

Bővebben...
 
Ray Mears PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RTibi   

Ray Mears

Túlélő Arcképcsarnok címmel egy cikksorozatot szeretnék útjára indítani, amelyben megismerhetjük a túléléssel kapcsolatos könyvek, filmek és kiadványok szerzőit. Egy kis olvasnivaló a hosszú téli estékre mindazoknak, akik már ismerik, és azoknak, akik még csak most ismerkednek a túlélés művészetével. További jó olvasgatást?  

Bővebben...
 
Elkészült a képgaléria! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. október 08. szerda, 13:23

Sziasztok

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült portálunk képgalériája, melyben a tagok által készített képeket nézhetitek meg. A "Galéria" menüpontra kattintva megjelenik a fő kategórialista, ami négy kategóriát tartalmaz, ezek a "Túrák", "Találkozók", "Bushcraft", és az "Egyéb". Természetesen ez bővülhet, ha olyan képek érkeznek, melyek nem férnek be az említettekbe, bár ez valószínűtlen...Wink Itt mindenki kiválaszthatja az őt éppen érdeklő főkategóriát, amelyben további alkategóriá(ka)t talál(hat, ha majd már jó sok kép lesz feltöltve...Smile). Jelenleg a "Bushcraft"-on belül a "Rácalmás 2008.09.26-28." kategória található meg, melyben egyelőre mek és norbre képei szerepelnek. Ha valaki még csinált ott képeket, töltse fel bátran.

A feltöltés a "Vezérlőpult" feliratra kattintva érhető el. Itt vagy az "Új kép feltöltés" gombra kattintva lehet elkezdeni a képek (egyszerre 10) feltöltését, a már meglévő alkategóriákba (most még csak a Rácalmásiba), vagy a "Kategóriák" gombra kattintva megjelennek a saját magunk által már létrehozott kategóriák, illetve itt hozhatunk létre újakat is. Ha új kategóriát nyit valaki, azt be kell sorolnia valamelyik főkategóriába, illetve egy saját, korábban már létrehozott kategóriájába. Kérem, hogy mindenki körültekintően járjon el a besorolásoknál, egyrészt a főkategória kiválasztásánál, hogy a képei tényleg ott legyenek, ahová valók (például egy túrán készült képei ne a "Bushcraft", vagy az "Egyéb" kategóriájú képei ne a "Találkozók" alatt legyenek megtalálhatók), másrészt a saját kategóriákon belüli besorolásnál, hogy a galéria ne váljon egy átláthatatlan alkategória-halmazzá. Érdemes "beszédes" kategórianeveket használni, hogy aki képet akar feltölteni, az rögtön tudja, hogy azokat melyik alkategóriába kell besorolnia (mint a mostani első, "Rácalmás 2008.09.26-28.", ebből mindenki, aki ott képeket készített tudhatja, hogy azok ebbe a kategóriába valók). A feltöltött képek nem jelennek meg azonnal a galériában, ezeket publikálni kell, ez az én feladatom, igyekszem minél gyorsabban eleget tenni ennek. (Általában naponta, de maximum 2-3 naponta mindenképpen megnézem és publikálom őket. Ilyenkor esetleg átsorolom más kategóriákba, ha azt látom, hogy a fentebb említett átláthatatlanság réme közelít, de alapvetően szeretném ezt kerülni.)

A dolog így leírva kicsit bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen valójában, de akinek esetleg gondjai vannak, írjon nyugodtan, vagy küldje el a képeit az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-mail címre, és felrakom őket én. Reméljük, mihamarabb sok-sok képet nézegethetünk, előre is köszönjük mindenkinek. Addig is jó böngészgetést!

 
Minimáltúra ? Bükk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kba   

Minimáltúra ? Bükk

2008. július 25-27. 

Az előzmények

Viszontagságos szervezés után 25-én még úgy nézett ki, hogy egyedül kell nekivágnom a túrának, de szerencsére az utolsó pillanatban Hiperion felhívott, hogy Ő is jönne ? ezúton is köszönöm Neki a remek társaságot ? egyedül minden nehezebben megy!

Miskolcon és a Bükkben a túra előtti héten gyakorlatilag minden nap esett az eső, így minden vizes, párás, saras volt. Nem baj, legalább a források ontják a vizet (egy helyen a földből tört elő, mint valami csőtörésnél!), így legalább erre nem lesz gondunk...

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Oldal 28 / 30