1970.01.01
Csütörtök
Napkelte : 01:00 Napnyugta : 01:00
Hőm.: 0°C
Hőérzet: 13°

m/s
mm

Képajánló

Linkajánló


Újabb cikk és smiley-k PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. szeptember 19. péntek, 08:10

Sziasztok

Máris itt van Kba minimál-túrás beszámolója is, kellemes olvasgatást.

A fórumba pedig, új, animált smiley-k kerültek, és a lista idővel még bővülni fog!

 
Hozzászólások PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. szeptember 18. csütörtök, 05:36

Sziasztok

Megszületett a hozzászólásrendszer. A regisztrált felhasználók hozzáfűzhetik kommentárjaikat a cikkekhez. Használjátok egészséggel. Wink

 
Felvidéki séta PDF Nyomtatás E-mail
Írta: horka   

Felvidéki séta 

avagy 

?Sok szép országban laktam én, avec que la marmotte??

 

Még a februári gömör-tornai túrán hozta fel Hiperion egy Zakopane-Bódvaszilas menet ötletét. Az idő telt, a terv kiforrott és a csapat összeállt. Bézból, Hiperion, Tapír, Kba és szerénységem alkottuk az ötös fogatot, amiből azonban a túrát megelőző napokban Bézból személyes okokból kiesett. Így július 7.én, hétfőn csak Tapírral és Kba-val találkoztunk a miskolci Tiszai-pu.on, hogy a MÁV csodálatos szervezettségével megküzdve egészen a ?távoli? Poprádig jussunk el, ahol a Főnök Úr csatlakozik a csapathoz. Ez némi szerencsének és világjáró tapasztalatainknak köszönhetően sikerült is. A poprádi állomáson aztán Hiperion botránkoztatott meg minket, amikor közölte, hogy 9 kg-os zsákkal jött (nekünk hármuknak egyaránt 15 kg-ban sikerült minimalizálni a hátravalót). Amint azt minden túrázó tudja a legnehezebb az erdőt megtalálni, hát ez most sem ment könnyen. Az információs pultnál közölték, hogy a Zakopanéba tartó buszjáratot már rég törölték, ezért alternatív útvonal után kellett néznünk. Bár később kiderült, hogy mégis mennek buszok Zakopanéba, mi inkább felugrottunk egy épp akkor induló Lysá Pol?ananak tartó karusára. Az egyórás zötykölődés vége felé kezdett el esni az eső és kisebb-nagyobb szünetekkel másnap reggelig abba se hagyta. Késő délután szálltunk le a lengyel határon. Megállapítottuk, hogy szép a lengyel oldal is. Igazán szép kirándulás volt? most már csak haza kéne menni. És nekivágtunk a 6 napos kalandnak?

Bővebben...
 
Cikkek! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. szeptember 16. kedd, 09:53

Sziasztok

 

Örömmel jelenthetjük be, hogy megszületett az új portál első cikke! Sőt, mindjárt kettő! Laughing

Horka elküldte a felvidéki túrájukról szóló beszámolót, amit fentebb már olvashattok is, valamint Kba a Hiperion-nal közös minimál túrájukról szólót (ez még szerkesztés alatt, de hamarosan!). Ezzel együtt megjelent a menüben a "Cikkek" menüpont, erre kattintva juthattok el majd a portálon megjelenő írások területére, ahol a kategorizált témák közül válogathat mindenki kedve szerint. Az első téma horkának és Kba-nak köszönhetően meg is van, a "Túrák" lett az. Reméljük, minél többen küldtök be, minél több cikket, és akkor gyorsan gyarapszik majd ez a rész is. Addig is jó olvasgatást, horkának és Kba-nak pedig, még egyszer köszönjük.

Módosítás: ( 2008. szeptember 16. kedd, 11:49 )
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Oldal 29 / 30