Elkészült a képgaléria! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. október 08. szerda, 13:23

Sziasztok

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült portálunk képgalériája, melyben a tagok által készített képeket nézhetitek meg. A "Galéria" menüpontra kattintva megjelenik a fő kategórialista, ami négy kategóriát tartalmaz, ezek a "Túrák", "Találkozók", "Bushcraft", és az "Egyéb". Természetesen ez bővülhet, ha olyan képek érkeznek, melyek nem férnek be az említettekbe, bár ez valószínűtlen...Wink Itt mindenki kiválaszthatja az őt éppen érdeklő főkategóriát, amelyben további alkategóriá(ka)t talál(hat, ha majd már jó sok kép lesz feltöltve...Smile). Jelenleg a "Bushcraft"-on belül a "Rácalmás 2008.09.26-28." kategória található meg, melyben egyelőre mek és norbre képei szerepelnek. Ha valaki még csinált ott képeket, töltse fel bátran.

A feltöltés a "Vezérlőpult" feliratra kattintva érhető el. Itt vagy az "Új kép feltöltés" gombra kattintva lehet elkezdeni a képek (egyszerre 10) feltöltését, a már meglévő alkategóriákba (most még csak a Rácalmásiba), vagy a "Kategóriák" gombra kattintva megjelennek a saját magunk által már létrehozott kategóriák, illetve itt hozhatunk létre újakat is. Ha új kategóriát nyit valaki, azt be kell sorolnia valamelyik főkategóriába, illetve egy saját, korábban már létrehozott kategóriájába. Kérem, hogy mindenki körültekintően járjon el a besorolásoknál, egyrészt a főkategória kiválasztásánál, hogy a képei tényleg ott legyenek, ahová valók (például egy túrán készült képei ne a "Bushcraft", vagy az "Egyéb" kategóriájú képei ne a "Találkozók" alatt legyenek megtalálhatók), másrészt a saját kategóriákon belüli besorolásnál, hogy a galéria ne váljon egy átláthatatlan alkategória-halmazzá. Érdemes "beszédes" kategórianeveket használni, hogy aki képet akar feltölteni, az rögtön tudja, hogy azokat melyik alkategóriába kell besorolnia (mint a mostani első, "Rácalmás 2008.09.26-28.", ebből mindenki, aki ott képeket készített tudhatja, hogy azok ebbe a kategóriába valók). A feltöltött képek nem jelennek meg azonnal a galériában, ezeket publikálni kell, ez az én feladatom, igyekszem minél gyorsabban eleget tenni ennek. (Általában naponta, de maximum 2-3 naponta mindenképpen megnézem és publikálom őket. Ilyenkor esetleg átsorolom más kategóriákba, ha azt látom, hogy a fentebb említett átláthatatlanság réme közelít, de alapvetően szeretném ezt kerülni.)

A dolog így leírva kicsit bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen valójában, de akinek esetleg gondjai vannak, írjon nyugodtan, vagy küldje el a képeit az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-mail címre, és felrakom őket én. Reméljük, mihamarabb sok-sok képet nézegethetünk, előre is köszönjük mindenkinek. Addig is jó böngészgetést!

 
Japanese Teensex Warme 02 Teen Panty Rubbing Eva Fenix Orgy Challenge Accepted Mom German Latina Loves Small Dick Sucking Of The Dick Mother Productions Spypiss35 Spy Camera Guys Cad Transsexual Cad Has Fun In Bed Ftm Anal Plug Tease Petite Girl Sexy Strip Show Black Babes Anal Selected Scenes Malaysian Indian Hooker