Tudnivalók, moderálás, stb. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GP   
2008. augusztus 07. csütörtök, 00:09

Sziasztok

Üdvözlünk mindenkit a portálon, a már regisztráltakat és a most érdeklődőket egyaránt.

Elkészült az oldallal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat tartalmazó írás, mely a jobb felső sarokban található "Tudnivalók" feliratra kattintással, illetve -tekintettel a világban létező számos böngészőre, melyek nem feltétlenül támogatják ezt a funkciót- az "A portálról" nevű menüpontból érhető el. Kérünk mindenkit, hogy a regisztrálás előtt -illetve a regisztráltakat arra, hogy utólag- mindenképp olvassa el. Köszönjük.

A másik, szintén elkészült írás a fórum moderálási szabályait taglalja, ez a fórum fejlécében a "Moderáció" menüpontra kattintva olvasható. Kérünk minden tagot, hogy nézze át ezt is. Ezzel egyidejűleg a fórum nyilvánossága megszűnik, és mostantól már csak a regisztrált tagok számára lesz elérhető.

A továbbiakban kellemes böngészést kívánunk mindenkinek, és kívánjuk, hogy sokáig jól érezzétek magatokat nálunk.

Üdvözlettel az MTP csapata

 
Japanese Teensex Warme 02 Teen Panty Rubbing Eva Fenix Orgy Challenge Accepted Mom German Latina Loves Small Dick Sucking Of The Dick Mother Productions Spypiss35 Spy Camera Guys Cad Transsexual Cad Has Fun In Bed Ftm Anal Plug Tease Petite Girl Sexy Strip Show Black Babes Anal Selected Scenes Malaysian Indian Hooker